2014. augusztus 3., vasárnap

5. Fejezet

- Ébresztő! - súgtam a fülébe. Elmosolyodott, és ő is megszorította a kezemet. Ekkor elhúztam és összefontam a karomat az ölemben. Megharaptam az alsó ajkamat, aztán Louisra néztem.
- Min gondolkoztál?
- Semmi érdekesen. Hogy érzed magad?
- Jól, mié... - mondtam volna tovább, de a kocsi befékezett, és Zayn, Sarah, Harry és Liam ránk borultak. Zayn a kezével a fejen mellett támasztotta magát, hogy ne lapítson össze teljesen.
Amikor kiszálltunk az étteremnél a biztonsági őrök élő pajzsként vonultak mellettünk. Egy pincér fiú az asztalunkhoz vezetett minket. Egz nyolc személyes asztalhoz ültünk. Loius Én és Harry ültünk az egyik, a másik oldalon Sarah, Liam és Niall foglalta el a helyét. Zayn Harry és Sarah "mellett" az asztalfőhöz ült le. Niall letépett egy darabot a szalvétájából, és a kanalát hátrafeszítve Louishoz vágta. Legalább is csak akarta, de nem találta el. Liam viszont elvette Nialltől a kanalat és eldobta. Eltalálta egy pincér hátát. Liam összehúzta magát, Harry röhögni kezdett. A pincér elindult felénk. Ijesztően magas, vékony és jócskán negyven felüli volt. Liam már vörösödni kezdett, annyira visszatartotta a röhögést.
- Uraim, Hölgyeim. - mondta a pincér. - Óhajtanak valamit?
- Elvinné a kanalakat?! - kérte Liam.
- Természetesen. - öszeszedte őket, aztán Liam felé tartotta, aki hátrébb ült. - Vagy óhajtják inkább hozzám vágni őket? - kérdezte cinikusan.
- Hát, ha már így megkérdezte, akkor... - Harry a kanál után nyúlt, de a pincér a szemét forgatta és elment - Hey! De ayt mondta lehet. - Harry felállt és a pincér után szólt. Az egész étterem minket bámult. - Üdv. - intett aztán leült. Hallottam ahogy két tinilány összesúg a mögöttünk lévő asztalnál, hogy mennyire helyes, és, hogy legszívesebben lesmárolnák, bár az egyikőjük inkább Louisra vetné magát. Harryre majd Louisra néztem, akik csak mosolyogva vállat vontak.
Miután rendeltünk Niall veszekedni kezdett a pincérrel, hogy az ő nagy adagja nem elég nagy, Zayn sushit rendelt telefonon. Harry és Louis aláírták a tinilányok szalvétáit, ezután Harry az egyik pincérlányt kergette az őrületbe azzal, hogy két percenként odahívta magához. Liam Saraht próbálta meggyőzni arról, hogy cseréljenek szobát, Louis, pedig bevonta a kettőnk beszélgetésébe a mellettünk ülő családot, mert nem bírta ki, hogy ne kérdezze meg, hogy mit esznek.
- Sarah, kérlek. Megmasszírozpm a lábad. - alkudozott Liam.
- Nem.
- A hátadat is.
- Nem! - Sarah hajthatatlan volt.
- Remélem szeretsz bowlimgozni. - mondta Louis.
- Igen, miért? - mosolyogtam.
- Mert az lesz a következő program.
- Klassz. - kezdett idegesíteni, hogy a mögöttünk ülő két lány azt találgatta vajon együtt vagyunk-e Louisval.
- Louis! - szólt mögöttünk az egyik lány. Louis megszorította a kezem jelzésként, hogy folytatjuk a beszélgetést, aztán megfordult. - Te jársz azzal a lánnyal? - mutatott rám. Lefagytam és pont akkor néztem Louisra, amikor ő rám. Harry is megfordult és a lányokat nézte, bár a válasz egyértelmű volt. Nem.
- Nem, amúgy is csak ma ismertem meg. - válaszolt.
- Még szerencse. - a lány felém fordult és elhúzta a száját. - Elég ronda szegény. - kerek szemekkel bámultam a 14 éves kislányra. Mit mondott?
- Fogd be! - rivaltam rá - Mit képzeltél? Ha nem vagyok Louis csaja, akkor szabad a pálya?
- Ugyan már. Ronda vagy, fogd fel! -  flegmázott a kislány.
- Mit mondtál a legjobb barátnőmre? - kiáltott Sarah. Felbé hagyta a beszélgetéség Liammel, és az éppen arra járó pincér tálcájáról elvett egy kenyeret és a lányhoz vágta.
- Ha?! - a lány visszadobta a kenyeret, de Sarah elkapta. Liam fogta le a kezét mielőtt újra eldobhatta volna. Louis felállt a helyéről és mindenki őt figyelte.
- Fejezzétek be! - mondta. Próbáltam egyenletesen venni a levegőt. - Ana igen is gyönyörű lány, és nem érdekelnek a negatív beszólások!
- Szerintem is szép! - szólt egy a kiscsajnál idősebb lány. Lemerem fogadni, hogy Directioner.
- Ez az csajszi! - kiáltott oda Sarah. Visszafordultunk a helyünkre. Semmi étvágyam nem maradt, ráadásul az asztalnál mindenki engem bámult. Loius a combomra tette a kezét, Harry pedig bocsánatkérően nézett. Rámosolyogtam, aztán a többiekre néztem és vállat vontam. Jobbnak találták folytatni, amot elkezdtek. Niall újra rendelt, Zayn, pedig átvette a sushiját, miközben a pinérrel veszekedett, aki szerint ilyet nem csinálhat Zayn, de ő azzal védekezett, hogy éhes és sushit akar. Őszintén szólva én is meglepődtem, hogy kihoztak japán kaját egy másim étterembe.
Fél perc múlva egy hatalmas húsgolyó repült az ölembe.
- Áá! - kiáltottam. Harry felállt és intett a biztonságiaknak.
- Lányok ez túl sok volt! - mondta. Amíg a biztonságisok beértek én felálltam, és felborítottam a kiscsajt. Az étteremben tapsoltak, én pedig elvonultam a mosdóba, hogy megpróbáljam kiszedni a foltot a ruhámból.
- Oh basszus! - mondtam, amikor legalább öt perce próbáltam kiszedni a foltot a ruhámból.
- Nem akar kijönni? - amikor megfordultam Louist taltam az ajtóban.
- Most akkor én vagyok a férfi mosdóban, vagy te a nőiben? - kérdeztem.
- Én a nőiben. - nevetett. - Csak bocsánatot akarok kérni a kint történtek miatt.
- Nem a te hibád. Csak ez a folt nem biztos, hogy kijön. - mutattam a ruhámra - Ez az egyik kedvencem.
- Oh.
- Amit kint mondtál... Köszönöm, hogy bevédtél. Meg Sarahnak is megkell köszönnöm, hogy kivételesen jól célzott. - nevettem.
- Komolyan gondoltam, amit momdtam. - megkarolta a derekam és magához húzott.
- Louis, én nem is tudom... biztos, hogy... - de ekkor megcsókolt.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szupi!! :) Mikor lesz kövi rész?? :)

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom hogy nem lett meg vasárnapra, vagyis hát rendes időpontra, de egy váratlan nyaralás közbejött... igyekszem minél hamarabb összehozni a dolgokat! :)

    VálaszTörlés