2014. július 22., kedd

4. fejezet





-Olyan nyugodt. -hallottam egy srác hangját egész halkan. Valaki megpiszkálta a hajam, amire rögtön felkeltem.
 -A hajamat ne! -jelentettem ki. Mindenki körém gyűlt. Végigsimítottam a hajamon. Harry csak mosolygott a reakciómon. -Elaludtam?
Louis válláról emeltem fel a fejem.
 -De rendesen. Indulnunk kéne. -mondta Liam.
 -Ne… -nyöszörögtem és felálltam. Zayn megtartott, mivel elfelejtettem, hogy magas sarkú van rajtam és teljesen elzsibbadt mind a két lábam. -Rendben, megvagyok. -elsétáltam a fürdőbe és gyorsan helyrehoztam a külsőmet. Sarah ekkor rontott be a szobába, mellette egy kb. 11 éves kislány állt egy 1D-s poszterrel a kezében.
 -Amikor kijöttem a szobámból, ő a nappaliban állt. -mondta Sarah miközben a kislány a fiúk láttára sikítozni kezdett. A fiúk sorba odamentek, megölelték, képet csináltak vele és aláírták a poszterét. Annyira kedvesek voltak vele. Egy napja még felhúzott szemöldökkel figyeltem volna, ha Sarah ilyen helyzetről mesélt volna.
 -Csak egy dolgot nem értek. -végre kettesben maradtunk Sarahval. Mióta megérkeztünk Londonba nem is beszéltünk.
 -Amikor bementem a 327-es szobába, hogy áthívjam Louis és Zaynt, mivel indulni akartunk miután felébresztünk téged, nos Harry a bőröndjéből pakolt kifelé. A 327-esben. Amikor megkérdeztem miért, azt mondta, hogy Louis megkérte, hogy cseréljenek.
 -Tessék? -kiszáradt a szám. -Akkor most nem Harryvel vagyok egy szobában?
 -Nem, Louisval! -kacsintott. Mély levegőt vettem és igyekeztem felfogni. Végül is ezt akartam. Ezek szerint ő is? Miközben beszélgettünk Sarah haját hátrafontam egy kisebb copfba, aztán egy masnit tűztem bele. 












Ezután Niall lépett be az ajtón.
 -Hölgyeim. -Niall állt közénk és kitárta a kezét, hogy megkaroljuk. -Indulhatunk? Éhen halok.
Nevettünk, megkaroltuk, aztán kivonultunk a szobából. A liftbe most mindannyian befértünk volna, de Niall visszarohant Zaynnel a telefonjáért. Harry és én a tükörrel szemben álltunk és a hajunkat igazgattuk, Liam pedig Saraht próbálta meggyőzni a szobacseréről. Louis megütötte a vállukat, és mind ránk néztek.
  -Ez ijesztő. -suttogta Liam. Harryvel egymásra néztünk a tükörben. Megigazította a zakóját és mind a ketten visszafordultunk. A lift egyszer csak zörögni kezdett és a 15. és 14. emelet között beragadtunk. Kikapcsolt a világítás és bekapcsolt a vészfény.
 -Ne! -odarohantam a gombokhoz, eltiporva mindenkit és nyomogatni kezdtem a vészhívót. Kétségbeesetten ütöttem a gombot, de nem történt semmi.
 -Nem működik. -ragadta meg Louis a vállamat. -Baj van?
 -Klausztrofóbiás. -mondta Sarah. A mellkasomra szorítottam a kezemet.
 -Gyere ide szívem. -Sarah magához ölelt. -Mély levegő, nyugalom.
Behunytam a szemem és leültem a földre.
 -Úgy zúg a fejem. -Harry mellém térdelt, és elővette a telefonját.
 -Nincs térerőm. -morgott. Louis ütögetni kezdte az ajtót, Liam a vészhívót nyomogatta, de mivel valószínűleg elment az áram nem történt semmi. Sarah minél magasabbra próbálta emelni a telefont, hogy térerőt találjon, Harry pedig mellettem térdelt és próbált megnyugtatni.
-Várjatok, mozgunk! -melte fel Sarah a mutatóujját. És tényleg elindult a lift. Egy perc múlva már lent is voltunk. Liam felsegített a földről és kimentünk a liftből. Mély levegőt vettem és kitisztult a fejem.
 -Jól vagyok. -mondtam Liamnek, aki a két karomat szorítva tartott.
 -Biztos?
 -Igen. Kijutottunk. -körülnéztem a hatalmas mélygarázsban.
 -De semmi bajod nem volt, amíg meg nem álltunk. Pedig ezelőtt is lifttel mentünk fel. -mondta Harry.
-Ez egy ilyen tudatalatti dolog. -magyaráztam. -Amint rájöttem, hogy be vagyok zárva, és nem szállhatok ki amikor csak akarok, pánikba estem.
 -Értem. Nagyon megijedtem. -mondta. Zayn és Niall éppen ekkor szálltak ki a másik liftből.
 -Bocs, csak elment az áram és nem jött a lift. -mondta Zayn.
 -Mim meg beragadtunk. -amíg Harry beszélt beállt elénk a kocsi, a biztonságőrök pedig betettek minket. Zayn, Sarah és Liam beültek a vezetői ülés mögé, Niall, Louis és én pedig leghátra. Harry felállította Saraht, leült a helyére aztán az ölébe vonta a barátnőmet. Sarah csak vigyorgott, és megkarolta Harry nyakát. A zene hangosan szólt és a fiúk énekelni kezdtek. Liam befogta Harry orrát, de ő így is tovább énekelt. Nem bírtam röhögés nélkül.
 -Az a kislány hova tűnt aki a szobánkban volt? -kérdeztem.
 -Elszaladt a szobájukba. Ott lakik a szállodában. -Zayn válaszolt, mert Harry és Liam énekeltek, Niall pedig a telefonjával videózta, Louis pedig bambult. 
-Értem. Vontam meg a vállamat. Louis már túl régóta bambult maga elé, szóval megszorítottam a kezét.


Íme itt a kövi rész:) BOLDOG 4. ÉVET A VILÁG LEGJOBB FIÚBANDÁJÁNAK!♥ Boldog szülinapot ♥ONE DIRECTION♥ 
.:♥I'M SO PROUD FOR 1D :)♥:.

1 megjegyzés: