2014. július 15., kedd

3. fejezet





A szálloda gyönyörű volt. Természetesen öt csillagos. Viszont még soha nem jutottam be ilyen nehezen sehova. És valami őrült rajongó ellopta az órámat! Abban a liftben, amelyikkel én mentem fel csak hárman, Harry Louis és én fértünk be, mert Harrynek rengeteg cucca volt. Sarah és a többiek a másik lifttel mentek. A barátnőm elég dühösnek látszott.
 -Még mindig nem értem. -ráncolta a szemöldökét Louis. -Hogy tudták levenni az órádat?
 -Ez az egy milliós kérdés! -a csuklómat bámultam, ahol nem is olyan régen még egy arany óra volt. -Hiányzik az órám.
 -Ez elképesztő! -mondta Harry.
Na szerinte ez most vicces? Valami beteg, pszichopata rajongó ellopta az órámat!
 -Őrült rajongóitok vannak. -megérkezett a lift, szóval úgy döntöttem inkább
ejtem a témát. -Hány szoba a miénk?
 -Három. -Louis meglebegtette a kulcsokat, aztán kilökdöste a lassú Harryt a liftből.
 -A hajam! -szólt Harry aztán elrohant a másik lifthez, ami éppen akkor nyílt ki. Harry felkiáltott, Sarah pedig sikítva bújt Liam mögé.
 -Végre nem én lettem megijesztve! -nevetett Harry. Mindannyian nevettünk.


 -326, 327 és a 328-as szoba a miénk. Hol vannak? -Louis a kezembe adta a kulcsokat, én pedig hangosan leolvastam a szobaszámokat.
 -Itt! -szólt Zayn valahonnan. Szem elől veszítettem, amikor befordul a sarkon. Elindultunk utána, azután megálltunk a három szoba közt.
 -Melyik szobában ki lesz? -kérdezte Liam.
 -Kaptunk kettő két és egy három ágyas szobát. Sorsoljunk! -kacsintott Harry. Louis mögöttem állt, a kezét a vállamon tartotta, és az ujjaival dobolt rajta. -Mindenki felírja a nevét egy papírra, aztán kihúzzuk, hogy ki kivel alszik. -folytatta Harry. -Vagy valami mást csinál.
 -Én nem Sarahval leszek egy szobában? -mondtam, mintha meg sem hallottam volna az utolsó mondatot.
 -Nem. -mondta Niall. -Ez így bulisabb.
Kinyitottam a 326-os szobaajtót. Egy gyönyörű nappaliban találtuk magunkat. Ledobtuk a bőröndöket és levetettük magunkat a kanapéra. Ez a három személyes szoba volt. Az ágyakat természetesen ajtók választották el a nappalitól.
Harry papírokat tépett ketté és felírta rá a neveinket. Niall zenét kapcsolt, amire táncolni és ugrálni kezdtek. Sarah is velük együtt táncolt. Liam és Zayn lassúzni kezdtek a pörgős számra. Louis egyszer csak felállt és magával rántott engem is. Amint talpra álltam megpörgetett, de nem számítottam rá, így ha nem kap el Louis akkor Harryre esek. Amikor legközelebb a barátnőmre figyeltem, ő már Liam hátán volt. Ez a találkozás a One Directionnal többet ért neki bármelyik szülinapjánál. Ahogy Harry felállt és megfogta a bal kezem, hogy megpörgessen, összenyomta az ujjaimat, amitől a Sarah által rám erőszakolt
1D-s gyűrű az ujjamba vágott. Sarah úgy gondolta, hogy legalább a gyűrűtől Directionernek tűnök majd. Hát eddig csak egy erős fájdalmat köszönhettem a gyűrűnek. Miután Zayn levert egy vázát, és az összetört nem táncoltam tovább. Amúgy is nagyon fáradt voltam, mióta leszálltunk a gépről. Harry a földre szórta a hét papírt és mindenki őt figyelte.
 -Húzza ki a nyertesünk, hogy ki hol alszik. -emelte fel Louis a kezemet.
 -Igen! -mondták egyszerre.
 -Nos akkor kihúzom kik lesznek ebben a szobában. -beletúrtam a papírkupacba, és választottam. -Liam, Sarah és Niall. -olvastam fel a három papírról, amit válsztottam, a neveket. Újra beletúrtam, és egyszerre két cetlit vettem a kezembe. -Ana, nézzétek az én vagyok. -nevettem. Liam és Niall már a földön gyilkolták egymást. -És Harry. -mondtam, mire Harry a magasba emelte a kezét úgy vigyorgott. Hát én Louisban reménykedtem. -Ezek szerint Louis és Zayn lesznek a másik kettesben.
 -Szuper esténk lesz. -kacsintott Harry.
 -Aha, biztos. -mosolyogtam.
 -Az lesz az én szobám! -kiáltotta Sarah.
 -Ne! -Liam is a szoba felé futott Sarah után, de a barátnőm gyorsabban beért, és az ágyra vetette magát.
 -Ha, ha! -mutatott Liamre és röhögött rajta.
 -Mi a mai program?
 -Először is eszünk! -jelentette ki Niall.
 -Akkor én átöltözök. -mondtam, felkaptam a bőröndömet és elindultam kifelé. -Oh, majd elfelejtettem! -odadobtam Louisnak a kulcsot, aztán ott hagytam a Saraht csikiző Liamet, az egymást gyümölccsel dobáló Zayn és Niallt. Harry a hatalmas bőröndjével együtt utánam jött.
 -Melyik szoba lesz a miénk? 326?
 -Harry a 326-osban voltunk. -a szobaajtónk elé értünk, és megmutattam neki a szobaszámot jelző táblácskát.
 -Szóval a 328. -mondta.
 -Harry! Harry! -szólt valaki mögöttünk.
 -Téged keresnek. -kacsintottam. -Öltözni fogok odament. Beszélgess nyugodtan. -ezzel bementem. A nappaliban kinyitottam a bőröndömet és kikerestem a mentazöld ruhámat. Büszke voltam magamra. Megjegyeztem mindenkinek a nevét és nem égettem le magam. Lassan kezdtem megbánni, hogy nem néztem utána jobban a fiúknak. Nagyon keveset tudok róluk. A ruha mellé kiválasztottam a fekete platformos magas sarkú cipőmet, aztán bevonultam az egyik szobába. Hatalmas franciaágy volt benne, amire leterítettem a ruhámat. Mentazöld, pántnélküli, bőven térd felett érő ruhát választottam, ami a derékrésztől felfelé szűkült és kellőképpen megemelte a mellemet. 












Felöltöztem, felvettem a cipőt és kifésültem a hajamat. Hm, teljesen egyenes és vörös. Kimentem a szobából és láttam, hogy Louis és Harry az ablakhoz rohantak. Amint odaértek több száz tinilány sikított fel. Visszarohantak a szoba közepéig aztán újra az ablakhoz. Integettek, kiabáltak, aztán leültek a kanapéra. Átsétáltam a fürdőbe a sminkes táskámmal, és mivel a cipőm sarka kopogott, ezért észrevettek és felém fordultak. Valamelyikőjük elismerően füttyentett.
 -Csini. -mért végig Louis.
 -Köszi. Csak én vagyok álmos?
 -A magaslat. -mutatott Harry a magassarkúmra. Nevetett aztán felugrott a kanapéra és spontán énekelni kezdett. Valamit. Nevettem aztán a fürdőben megigazítottam a sminkem. Odakint leültem a kanapéra és néztem ahogy énekelnek. Lassan mindenki a mi szobánkba jött át. Sarahn fehér szegecses top volt és narancssárga miniszoknya, körülötte pedig ugyancsak narancssárga, fátyolos hosszú szoknya.













 Nagyon csinos volt, amit Harry is közölt vele. Válaszul Sarah dobott neki egy puszit. Én a kanapén ültem és éreztem, hogy elnyom a fáradság. Rádőltem valakinek a vállára és elaludtam.


Sajnálom, hogy késtem ezzel a résszel, de a múlthéten és ebben a pár napban semmi sem úgy jött össze ahogy én terveztem. Remélem tetszik:) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése